Які українські зірки підтримали ЗСУ концертами на передовій: Руслана, Огнєвіч, Федишин та інші (відео)

Руслана, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Олег Скрипка докладають максимум зусиль, щоб підняти бойовий дух ЗСУ. Після таких концертів багато захисників почуваються більш мотивованими для протидії російським окупантам

Попри складне становище на фронті, представники шоубізнесу приїжджають і на передову та підтримують наших захисників концертами. Такі зірки як Руслана, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Олег Скрипка докладають максимум зусиль, щоб підняти бойовий дух ЗСУ.

Після таких концертів багато захисників почуваються більш мотивованими для протидії російським окупантам. Як зізнаються і самі артисти, вони також підбадьорилися, коли бачать наші ЗСУ і збільшується впевненість у якнайшвидшу перемогу над російським агресором.

Інші зірки, як Вакарчук, Могилевська, також йдуть у народ та надихають населення своїми піснями та спілкуванням.

У той час як українців підтримують представники шоубізнесу на передовій, триває переговорний процес у Стамбулі між Україною та Росією.
Результат переговорів видається проривним моментом.

Переговори перервалися на годину раніше, ніж очікувалося. Частина української делегації вийшла надвір, щоб поспілкуватися зі ЗМІ. На той момент здавалося, що поганих новин може бути більше.
Але це швидко стало найзначнішим дипломатичним моментом початку вторгнення.

Заява Росії про те, що вона «різко скоротить» бойові дії навколо Києва та Чернігова, показує, що ці дискусії мають імпульс. Тепер за ним уважно стежитимуть, щоб побачити, що матеріалізується на землі.
Делегація України найясніше виклала, як вони хочуть гарантій безпеки від Заходу в обмін на декларації про нейтральний статус — ключову вимогу росії.

Війна триває, і між країнами дуже мало довіри, але це видається найважливішим проривним моментом у цих дискусіях.
Вірте – Україна переможе!

Схожі статті