Злата Огнєвіч, Олександр Пономарьов, Руслана та інші зірки об’єдналися разом: гастролюють військовими частинами

Українські зірки вирішили підтримати наших захисників, які щодня ризикують життям, боронячи Україну, та відвідали декілька військових частин з живими концертами.

24 лютого – день, який змінив життя усієї України. О 5 ранку російські війська вторглися на територію нашої країни та почали повномасштабну війну. В той же день кожен практично українець щодня робить усе, що в його силах, аби наблизити перемогу. Не залишилися в стороні й вітчизняні зірки.

Практично усі українські знаменитості щодня висвітлюють на свою багаточисельну аудиторію важливу та корисну інформацію, яка стосується порятунку, гуманітарної допомоги або новин з фронту. Деякі артисти долучилися до лав територіальних оборон – Андрій Хливнюк, Тарас Тополя, Нікіта Добринін, репер Ярмак та багато інших. Ще більше вітчизняних селебріті щодня волонтерять та підтримують армію фінансово.

Ще дехто з артистів вирішив підняти бойовий дух українських захисників та відвідали військові частини з концертами. Кадрами з таких локальних виступів у своєму особистому блозі поділилася співачка Злата Огнєвіч.

“Маю за честь співати й підтримувати бійців. І скажу, що бойовий дух, вмотивованість — на найвищому рівні! Ми всі віримо в НАШУ перемогу”, – написала артистка.

Серед інших артистів, які долучилися до благодійних концертів були також помічені зірки “Кварталу 95” Євген Кошовий і Олександр Пікалов, Олександр Пономарьов, співачка Руслана, а також Олег Скрипка, який також розповів про співпрацю з Огнєвіч.

“2011 у році запросив чарівну дівчинку заспівати зі мною разом пісню Богдана Веселовського Жоржина. Та через 11 років, хто б міг подумати, що будемо разом з нею вже славною артисткою, а це Злата Огневич, співати на війні для військових. Перетрубації долі”, – написав музикант.

Схожі статті