“Цей біль не залишає”: донька Віри Брежнєвої на честь свого дня народження публічно підтримала Україну

Старша донька відомої російської виконавиці Віри Брежнєвої Соня Кіперман у день свого народження присвятила публікацію Україні. Усі деталі в статті.

Старша донька співачки Віри Брежнєвої Соня минулого дня відзначила повноліття. Дівчині виповнився 21 рік. Важливу дату дівчина відзначила постом на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, в якому зізналася, що мріє переїхати зі США в Україну.

Донька Віри Брежнєвої на честь свого дня народження публічно підтримала Україну

Публікацію Соня написала українською мовою, що сталося вперше за багато років. Кіперман згадала школу, історію країни, свій переїзд до США у 16 ​​років. Тепер донька співачки заявила, що мріє повернутися додому.

“Вірю, що ми всі зможемо повернутися до Києва, вірю, що знову зможу гуляти із сім’єю у Маріїнському парку. Моє єдине бажання – повернутися додому”, – зізналася вона.

Донька Брежнєвої зізналася, що мріє переїхати зі США на Україну, закривши коментарі через хейт від російських підписників.  Повальної підтримки та радості у коментарях не було. Іменинниці пригадали все: вона давним-давно не була на Батьківщині, говорить російською мовою, а її мама заробила свої у росії. У результаті Соня закрила коментарі.

Варто відмітити, що на даний момент Віра разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе знаходяться в Італії, де в них є нерухомість. Звідки співачка не тільки підтримує Україну словами, але й надає волонтерську допомогу та закликає інших приєднатися до цього діла. Тим часом в рф зіркову пару вже нарекли зрадниками.

У зв’язку з певними висловлюваннями артистки в мережі була деяка плутанина, адже фанати віри були впевнені, що вона знаходиться у Варшаві.

Схожі статті