38-річна Катя Осадча крізь сльози розповіла про дітей війни: “Більше не будуть бігати і радіти дощу і калюжам”

Популярна українська телеведуча та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча поділилася своїм болем за дітей війни. Зірка і сама багатодітна мама.

Війна в Україні, яку 24 лютого розв’язала росія, змусила багатьох людей, в тому числі й артистів шоу-бізнесу, змінити рід своєї діяльності, аби спрямувати сили на допомогу тим, хто її потребує.

Ведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча згодом після російського вторгнення створила Telegram-канал для пошуку зниклих дітей.

Там зірка телебачення особисто подає інформацію про дітлахів, які зникли і знайшлися.

Крім того, дружина Юрія Горбунова активно веде свою сторінку в Інстаграмі, де на величезну аудиторію висвітлює всі ті воєнні злочини, які коїть окупант, аби привернути якомога більше уваги до біди українського народу.

Цього разу Осадча не стримала емоцій через те, що вимушені переживати діти війни:

“Ми майже не плачемо, ми не маємо права показувати дітям, що щось не так, але вони все розуміють, по-своєму, але розуміють… Я читаю розповіді дітей про війну і плачу потайки, щоб сини не бачили”.

Катя Осадча крізь сльози розповіла про дітей війни

На опублікованому фото – маленька дівчинка Віра, мама якої написала на спині донечки контакти та ім’я, на той випадок, якщо мама не переживе війну:

“Боже, як нам пережити все це. Як нам, коли настане мир, знову бути як раніше щасливими в своїх родинах, якщо сотні маленьких ангелів більше не будуть бігати і радіти дощу і калюжам, а батьки все життя нести цей біль”.

Осадча зауважила, що світ ні в якому разі не має закривати очі на все те, що відбувається зараз в Україні, і це обов’язково має закінчитися.

Але відчуття люті і жага помсти буде з українцями назавжди.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.