32-річна Ксенія Мішина публічно засудила Європу за заохочування “невинних” росіян: “Розмножуй цю заразу”

Ксенія Мішина з перших днів підтримала Україну у війні проти росії. Акторка не промовчала і коли у Європі представники країни-агресора влаштували мітинг.

У часи коли весь світ підтримує Україну, яка веде 41-й день героїчної боротьби з росією, у Європі знаходяться горе-активісти, що виступають на стороні агресора. 3-го квітня у Берліні, країні, що прийняла тисячі біженців, місцеві вихідці з рф влаштували авто-пробіг з триколорами. Крім нині актуального прапору окупанти вивісили стяги Казахстану та СРСР, а ще навіщось почепили знамення своїх повітряно-десантних військ. Під час заходу звучали російські військові пісні.

Такою витівкою і терплячістю країни Євросоюза були ошелешені всі. Мітинг був погоджений, адже його охороняла поліція. Свідки зазначали, що учасники поводилися вкрай непристойно.

Українські знаменитості різко засудили такий шабаш. Ксенія Мішина, яка рідко допускає нетолерантні вирази, дозволила собі не стримуватися у висловах. Зірка гнівно висловила свою думку:

“Тварини всюди! Ну, давай, Європа, ти ж така демократична і гуманна, розмножуй цю заразу!”

Ксенія Мішина публічно засудила Європу

Цікаво, що самі ж агресори вважають себе агнцями та засуджують русофобію.

Нагадаємо, Україна прожила вже понад місяць у стані війни. 24 лютого ворог віроломно почав обстрілювати наші міста. Та ні світ, ні росія не знали, що ми вистоїмо і перші години нападу і ще й 41 день, виганяючи ворога з нашої землі. Звільнена Київщина, агресор пішов з Чернігівщини. Активно готується оборона сходу, Одеси, Миколаєва. Попереду чекає на нас Херсон, Маріуполь, Донбас та Крим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.