Плани Потапа та Насті Каменських покидати Україну не змінилися? Зірки попереджали, що поїдуть до Європи

Навколо Насті Каменських та Потапа досі ходять чутки про їхню втечу. Однак насправді знаменитості давно попереджали про те, що поїдуть у Європу.

Наприкінці лютого Потап та Настя Каменських опинилися у сонячній Іспанії. Туди вони забрали і своїх батьків, за що були жорстоко засуджені співвітчизниками. Фанати зірок впевнені: виконавці втекли.

Настя Каменських показала свою маму і свекруху на одному фото
Потап та Настя Каменських попереджали, що збираються покидати Батьківщину

Зараз Каменських активно дає концерти, метою яких є збір коштів для українців. Вона не гастролює так, як це роблять Джамала або Огнєвіч, але максимально намагається зробити свій внесок.

Потап та Настя Каменських попереджали, що збираються покидати Батьківщину

Але виходить, що її плани суттєво не змінилися. Адже наприкінці 21-го року Олексій Потапенко давав інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому зазначив, що його дружина буде розглядати Європу, як новий майданчик для росту.

“Мені дуже хочеться, щоб моя дружина у професійному полі досягла своєї мрії і наступного року поїхала на Latin Grammy. Думаю, що ми все більше і більше будемо проводити час там, за кордоном, але обов’язково приділятимемо час Україні”, – поділився планами співак.

Так, Настя Каменських планувала на деякий час сфокусувати свій розвиток саме у країнах, де розмовляють іспанською, а також влаштовувати гастролі саме там. Про україномовних фанатів вони не збиралися забувати, але тепер вірним шанувальникам довелося б ділити свого кумира з європейцями.

Хто зна, можливо Настя з самого початку тимчасово переїхала до Іспанії не просто так, а мала у планах займатися музикою. Зважаючи на усе, що відбувається, ми напевно вже не дізнаємося правду.

Схожі статті