Молоду дружину Віктора Павліка впізнали в Ізраїлі: вже знаменитість і без свого чоловіка-артиста (ФОТО)

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, розповіла, як її впізнали в Ізраїлі, куди вона тимчасово виїхала з малим сином Михасиком і мамою.

У 2020 році Віктор Павлік одружився вчетверте. Його дружиною стала концертна директорка Катерина Репяхова, яка тривалий час була коханкою артиста.

Саме заради неї зірковий чоловік розлучився зі своєю третьою обраницею Лорою Созаєвою після понад 20 років у шлюбі. Крім того, Катя майже вдвічі молодша за коханого, що стало черговим приводом для засудження з боку публіки.

Втім, пара витримала критику і народила спільного сина Михасика, дитині ще немає і року.

Зараз Репяхова і Павлік в розлуці, як і тисячі пар України. У ці неспокійні часи Катерина разом з мамою вирішила виїхати до рідної сестри в Ізраїль — не за власним бажанням, а задля безпеки сина.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Молоду дружину Віктора Павліка впізнали в Ізраїлі

Віктор Франкович при цьому залишився на Батьківщині — займатися волонтерською діяльністю і робити все, аби пришвидшити перемогу ЗСУ.

Дружина артиста зауважила, що статус біженців вони не брали, оскільки незалежно від ситуації збираються повертатися назад.

Окрім роботи з планування концертів Віктора Павліка, Катерина також веде власний блог в Інстаграмі. Цього разу Репяхова поділилася невеличкою радістю з підписниками:

“Мене тут впізнали. Дуже приємно”, – написала жінка в Інста-сторіз, на якому фотографується з хлопцем на благодійному марафоні.

Молоду дружину Віктора Павліка впізнали в Ізраїлі
Молоду дружину Віктора Павліка впізнали в Ізраїлі

Сама Катерина постала в кадрі у легенькій спідниці й футболці, а зверху накинула жовто-блакитний прапор.

Дружина Павліка зауважила, що всі зібрані на марафоні кошти будуть передані на допомогу лікарням України та фонду допомоги онкохворим дітям від Тіни Кароль.

Схожі статті