Переможець МастерШеф-8 Іван Міланович роздає безкоштовні пиріжки в Києві: “Немає часу пояснювати”

Іван Міланович, який став переможцем 8 сезону популярного українського кулінарного шоу "МастерШеф", роздає на вулиці в Києві безкоштовні пиріжки.

Життя Івана Мілановича цікаве і насичене. Тривалий час герой статті віддалено працював маркетологом з тропічного острову Балі, багато подорожував по світу, а з кулінарією вирішив пов’язати своє життя, коли побачив на власні очі “МастерШеф”.

Серед усіх учасників 8 аматорського сезону Іван з самого початку був фаворитом суддів, і зрештою здобув перемогу, отримавши заповітний кубок, курс навчання в паризькій школі кулінарного мистецтва “Le Cordon Bleu” та грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень.

Після свого тріумфу Міланович став шеф-кухарем одразу кількох ресторанів, відкрив онлайн-школу для кухарів і доволі успішно вів кар’єру.

Втім, на подив безлічі фанатів Іван несподівано вирішив розпрощатися з кулінарією, оскільки відчув, що душа потребує змін.

Ба більше, парубок подарував кубок переможця “МастерШеф” випадковому прохожому і став тренером по медитації.

Іван Міланович віддав кубок переможця МастерШеф перехожому
Переможець МастерШеф-8 Іван Міланович роздає безкоштовні пиріжки в Києві

Та коли в Україні сталася біда, Іван без жодних сумнівів прийняв рішення повернутися до Києва, аби спрямувати свої сили на наближення перемоги як волонтер, адже у нього великий досвід у цій справі.

“Я в Києві. І винесуть мене звідси тільки ногами вперед! Я мобілізований і дію кожну секунду. Надаю психосоціальну підтримку кожному. Готовий до будь-якого повороту подій”.

А днями в Інстаграмі Мілановича з’явилися фото з чергового волонтерського заходу.

На першому кадрі він постав особисто, тримаючи в руках табличку з написом “Немає часу пояснювати. Хапай пиріжок!”.

Іван разом з командою кухарів готує безкоштовно їжу для усіх киян, хто її потребує.

Схожі статті