Переможець МастерШеф-5 Євген Клопотенко дав пораду, як пристосуватися до нинішнього життя: кулінар тямить

Сьогодні багатьом людям в Україні непросто. Тяжко дивитися на те, що відбувається на нашій землі. Як не піддатися негативу та впоратися з усім?

Події в Україні призвели до того, що багато жителів залишили свої будинки та змушені були перебратися у безпечніше місце. Деякі виїхали до західної України, інші за кордон.
Євген Клопотенко, як і будь-який українець, докладає максимум зусиль, щоб допомогти людям, які постраждали в цей непростий час для України. Нині Євген Клопотенко їздить різними містами України, але серцем він у Києві.

Євген Клопотенко нагодував борщем переселенців
Євген Клопотенко каже, що треба зменшити кількість негативу

Після спілкування з київськими колегами Євген Клопотенко констатував про мінливий настрій у Києві. Немає ніякої стабільності, спочатку люди заспокоюються, коли тихо на вулицях, потім починають хвилюватися, якщо почути сирену. Як правильно зауважив Євген Клопотенко адаптуватися до того, що відбувається зараз в Україні, зокрема й у Києві – неможливо. Це вимушена нова форма життя людей. І кожна людина по-своєму живе в реаліях життя. Євген Клопотенко запитує: “Як можна пристосуватися до цього життя?” І сам відповідає, що це важко зробити, але можна зменшити кількість негативу від того, що відбувається. Ось і вся проста порада від Євгена Клопотенка. А як це зробити, кожен вирішує собі сам. Потрібно більше оптимізму, спілкування з друзями та родичами. І звичайно кожен українець повинен підтримувати іншого. Тільки з позитивним настроєм і без паніки можна жити у цих обставинах, яка сьогодні є в Україні. Потрібно вірити, що Україна переможе. Ми відбудуємо наші міста, і села та країна стане ще кращою ніж була раніше. А для цього є всі передумови.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.