Григорій Решетнік зізнався, що в майбутньому стане батьком неодноразово: наступного сина назве Борисом

Відомий український телеведучий Григорій Решетник продовжує жари стосовно іменно для своїх спадкоємців. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік разом зі своєю дружиною Христиною та трьома маленькими синами знаходиться в Івано-Франківську. Там живуть його тесть та теща. Не дивлячись на те, що Григорій дуже хотів повернутися до Києва, сім’я благала шоумена залишитися, і він прийняв рішення, виходячи з думок про благополуччя для своєї родини.

Григорій Решетнік зізнався, що в майбутньому стане батьком неодноразово

З кінця лютого Григорій взяв у звичку жартувати стосовно імен для своїх майбутніх дітей. Особливо це стає смішним, коли розумієш, що у Решетніків вже є троє синів.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.   Решетнік разом з родиною
Григорій Решетнік зізнався, що наступного сина назве Борисом

Здається, що сімейство не збирається зупинятися на досягнутому. Так, раніше телеведучий говорив, що назве свого наступного сина Джозефом на честь американського президента Джозефа Байдена, потім в нього з’явилася ідея імені Джавеліна для доньки, а тепер він говорить, що ще один син буде названий на честь Бориса Джонсона. Тобто Григорій розраховує мати сина Борю Решетніка.

Григорій Решетнік зізнався, що в майбутньому стане батьком неодноразово. Скріншоти особистої сторінки Григорія Решетніка

Тим часом його підписники вже жартують про те, що для реалізації усіх планів йому необхідно мати семеро дітей, і Решетнік абсолютно не проти цього.

Схожі статті