35-річна Ірина Федишин несподівано захистила мовчазну чернівчанку Ані Лорак: “Завжди була оця біль”

Відома українська співачка та з недавніх пір волонтерка Ірина Федишин неочікувано встала на захист чернівчанки Ані Лорак, яка демонструє мовчазну позицію.

Ні для кого не секрет, що Ані Лорак після подій 2014 року зосередила свою сценічну кар’єру на російській публіці, зупинивши концертну діяльність в Україні через постійні зриви виступів.

У рідкісних інтерв’ю співачка заявляла, що вона як творча одиниця поза політикою, через що українські фанати і колеги неабияк її критикували.

Влітку 2021-го Лорак вперше за увесь цей час дала концерт для українців, після чого навіть анонсувала тур Батьківщиною навесні 2022-го.

Однак йому не судилося відбутися зі зрозумілих причин.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Ірина Федишин несподівано захистила мовчазну чернівчанку Ані Лорак

При цьому публіка чекала, що Кароліна врешті висловиться і підтримає земляків, проте цього так і не сталося — вона замовчала і мовчить досі, не реагуючи на численні заклики зіркових колег з України пролити світло на все, що коїться в її рідній країні.

Схоже, що Ані вирішила повністю ізолюватися та навіть видалила особисту сторінку в Інстаграмі.

Тим часом Ірина Федишин, яка віднедавна активно займається волонтерською діяльністю та дає благодійні концерти, зауважила, що Ані — не єдина, хто виступав у росії після 2014-го, хоча накинулись лише на неї:

“В мене всередині завжди, чесно, була оця біль за цю російську мову. Біль, що з 2014-го року багато наших артистів туди їздило і це підтримувало. Так, це скривалося. Так, всі там накинулись зараз на Ані Лорак, але дуже багато їздили. На них не накинулись. Воно десь проскакує, але це було”, – наводить слова Федишин ЖВЛ.

Схожі статті