“Дякую всім лікарям”: Дзідзьо розповів про серйозне поранення та повідав, як врятували життя зірковому пацієнту

Дзідзьо показав свого друга, за якого хвилювалася вся країна та подякував лікарям публічно, адже вони врятували життя красеню. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український виконавець Михайло Хома, який прославився під псевдонімом Дзідзьо, як і всі інші його зіркові колеги робить все максимально залежне від нього, щоб допомогти Батьківщині. Чоловік співпрацює з волонтерами, публікує інформацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, виступає, а також активно творить.

Дзідзьо розповів про серйозне поранення

Декілька тижнів тому він ділився сумною подією, яка сталася в його житті. Справа в тому, що його хороший друг Роман був поранений під Києвом. Артист дуже хвилювався за свого товариша і не приховував бурхливих емоцій. Через пост Михайла за здоров’я Романа почала хвилюватися уся мережа, а його обличчя почало бути взнаваним.

Однак, з чоловіком все гаразд. Про це стало відомо з публікації, яка була нещодавно оприлюднена у мікроблозі Дзідзьо. Зокрема, співак сфотографувався разом з товаришем, який був перебинтований у декількох місцях. Кадр був зроблений у лікарняній палаті. На ньому чоловіки міцно обіймаються. У дописі до публікації Дзідзьо щиро подякував лікарям, які робили усе можливе, щоб чоловік прийшов до тями. Також Михайло Хома подякував і Господа, за те що зберіг Романа.

Тим часом колишня дружина Дзідзьо Ярослава Хома намагається активно пропагандувати українську мову серед російськомовного населення. За це вона отримала достатньо порцію хейту в соціальних мережах, але це не зупиняє її на шляху до мети. Про творчість Ярослава поки що і не згадує.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.