Вже не онкохвора Міка Ньютон втратила свій голос: зірка мріє співати солов’їною, але не здатна

Відома українська співачка Міка Ньютон розповіла про те, що не може зараз виконувати пісні через втрату голосу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Міка Ньютон, яка останні 10 років проживала у Сполучених Штатах Америки, надає своїй Батьківщині велику підтримку. Зокрема артистка рушила на церемонію Греммі та виступила разом з легендарним американським співаком Джоном Леджендом.

Однак свою творчість вона поки що немає можливість просувати. Виявляється, артистка втратила голос, і ми розкажемо чому.

Міка Ньютон після онкохвороби втратила свій голос

Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що має намір більше не виконувати пісні російською мовою. Варто відмітити, що майже усі її хіти були написані саме нею. Натомість Міка планує співати українською, а також англійською.

Але все це поки що неможливо втілити в життя. Справа в тому, що співачка прихворіла і через це втратила голос. Імовірно, Ньютон на даний момент бореться з сильною застудою.

Вже не онкохвора Міка Ньютон втратила свій голос. Скріншот особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що декілька років Міка Ньютон боролася з онкохворобою. У співачки діагностували рак яєчників. Лікування вона проходила у Сполучених Штатах Америки, і на даний момент перебуває у стані стійкої ремісії. Кожного місяця артистка рушає до онкоцентру, щоб контролювати свій стан. У зв’язку зі своєю хворобою Міка активно ділиться своїм досвідом з іншими користувачами мережі, яким її історія може дійсно допомогти.

Також Міка поки що не повертається в Україну і продовжує жити у Сполучених Штатах разом зі своїм чоловіком.

Схожі статті