Alyona Alyona виїхала з України: що підштовхнуло артистку прийняти таке складне та доленосне рішення

Волонтери дуже багато допомагають захисникам наближати перемогу України. Їхня діяльність гідна поваги. Волонтерами стають не лише прості українці, а й представники шоубізнесу

Події 24 лютого 2022 року, що сталися в Україні, перевернули життя багатьом українцям. Це також зачепило і представників шоубізнесу. До цієї дати зірки планували концерти по Україні та за кордоном, інші думали поїхати у відпустку. Ця дата стала рубіконом у житті. Зірки також стали на захист Батьківщини. Багато хто вступив до ЗСУ та тероборони, інші почали їздити країною та підіймати бойовий дух захисникам своїми концертами. Треті стали волонтерами. Так українська реп-виконавиця Alyona Alyona спочатку допомагала наближати перемогу та стала волонтером.

alyona alyona розповіла про втрату
Alyona Alyona прийняла для себе рішення виїхати за кордон, та давати там благодійні концерти

Співачка комплектувала необхідні для захисників медикаменти. У міру своїх фінансових можливостей вона допомагала нужденним. Однак через час кількість тих, хто потребує, збільшилася, а допомогти їм Alyona Alyona вже не змогла, оскільки гроші закінчувалися. Тому співачка прийняла для себе рішення виїхати за кордон та давати там благодійні концерти та допомагати Україні. Це те, що Alyona Alyona вміє добре робити. Хоча в перші дні після подій 24 лютого 2022 вона і думати не могла про те, щоб складати пісні – не було настрою і натхнення. Співачка іноді писала вірші. На своїй сторінці в інстаграмі Alyona Alyona прокоментувала своє рішення виїхати з України за кордон. Просто вона хоче бути корисною для своєї країни. І хоча для неї це було складне рішення – співачка його ухвалила. Звичайно, коли вона була волонтером, то їй допомагали люди, які хотіли наблизити перемогу України. Проте, як сказала Alyona, Alyona у неї рука не підіймалася брати в них останню копійку, які ті відривали від своєї сім’ї.

Схожі статті