Злата Огнєвіч забула про переможця Холостячки-2 Задворного і розповіла правду про свого нового обранця

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про те, чи є в неї коханий. Судячи з усього, артистка вже забула про Андрія Задворного.

Зацікавленість особистим життям відомої української співачки Злати Огнєвіч сильно зросла після її участі у другому сезоні романтичного проєкту “Холостячка”. Так як її пара з переможцем Андрієм Задворним на протрималася і двох місяців, фанати артистки вже активно шукають заміну бізнесмену.

Злата Огнєвіч забула про Задворного і розповіла про курортний роман
Злата Огнєвіч розповіла правду про свого нового обранця

Варто відмітити, що розрив з обранцем приніс артистці багато болю. Вона навіть заявила про те, що на даний момент не готова будувати нові стосунки, а отже на деякий час залишиться самотньою.

Злата Огнєвіч розповіла правду про свого нового обранця

Не так давно Злата давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізналася, що дуже переживає той факт, що в неї досі немає чоловіка та дітей. На ці емоції повпливали останні події в Україні.

Злата Огнєвіч розповіла правду про свого нового обранця. Скріншот особистої сторінки зірки

У зв’язку з цією розмовою, у мережі з’явилися заголовки, деякі з яких Злата вирішила пояснити для своїх підписників. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона звернулася до користувачів і розповіла, що цитати належать їй, але у заголовках вони вирвані з контексту. На даний момент Злата все що не готова до стосунків, але коли в неї з’явиться коханий, обіцяла розповісти про це фанатам. Звісно, якщо порахує правильним це зробити.

Нагадуємо, нещодавно Злата повернулася з невеличких гастролей у Сполучених Штатах Америки. Артистка виступала у трьох великих містах. Усі зароблені гроші вона пожертвує захисникам України.

Схожі статті