“Навіть у м’ясі розбираюся, хоч і не їм”: Леся Нікітюк за прикладом Притули відмовилася від ТБ і змінила професію

Леся Нікітюк показала, як займається волонтерством.

Телеведуча Леся Нікітюк після 24 лютого полишила шоу-бізнес та почала активно займатися волонтерством. Зірка щодня працює у штабах та збирає необхідні продуктові набори та гуманітарну допомогу для захисників України та переселенців.

Нещодавно Леся зізналася, що почала розбиратися у всіх видах м’яса, хоча сама його навіть не вживає у щоденному житті:

“Моя нова професія “закупщик продуктів”. Я тепер навіть в м’ясі розбираюся, хоч і не їм”, – розповіла Леся у своєму особистому блозі.

Леся Нікітюк розповіла про нову професію
Леся Нікітюк розповіла про нову професію

Окрім того, зірка “Хто зверху” та “Орла і решки зізналася”, що вона не планує їхати за кордон і залишатиметься в Україні:

“Кому я там треба? Я тут реалізувалася, люди дивилися програми з моєю участю. Люди робили мене зіркою, відсилали за мене СМС, робили рейтинг кожної моєї програми. Завдяки цьому рейтингу канали укладали зі мною угоди. Люди зробили мене тою, ким я зараз є. Як я можу зараз покинути цих людей?”, – розказала Леся.

Телеведуча також розповіла, хто живе в неї вдома у рідному Хмельницькому.

“В мене жило вже майже 60 людей, майже 18 собак, котів, морських свинок тощо. Ми постійно вантажимо, збираємо харчові продукти, гуманітарку відправляємо. Тут такий конвеєр”, – розказала вона.

Леся Нікітюк розповіла про нову професію
Леся Нікітюк розповіла про нову професію

“Я вирішила йти по всіх напрямках, ставлюся до цього фанатично. Я не збирала грошей до певного моменту. Всі гроші на продукти діставала сама. В мене є гроші. Мені допомагають допомагати постійно. Існує така зараз піраміда – сітка допомоги. Ти допоміг одній людині, одна людина цю допомогу розділила на двох, дві людини на чотирьох, і так пішло поїхало”, – зазначила Леся.

За словами телеведучої, вона зібрала вже приблизно 100 000 гривень, а підписники докинули ще 600 000. На 700 000 гривень приїхали потрібні предмети для захисників.

Леся також розказала, що раніше кількість її аудиторії з росії сягала 14%, а від початку війни вона зменшилася до 9%.

Схожі статті