Юлія Висоцька, яка роками не могла вивести свою доньку з коми, вразила новиною: “Моє щастя, прощавай”

Відома російська акторка Юлія Висоцька, яка роками приховала справжній стан своєї доньки, поділилася свіжими новинами з її життя. Усі деталі в статті.

Історія сім’ї російської відомої телеведучої і акторки Юлії Висоцької та її чоловіка Андрія Кончаловського дуже трагічна. Багато років тому родина потрапила в автомобільну катастрофу, яка ледь не відняла життя їхньої доньки.

Юлія Висоцька розповіла про кохання до жінки
Юлія Висоцька, яка роками не могла вивести свою доньку з коми, вразила новиною

Але насправді, її існування дійсно було понівечене, адже багато років вона перебувала в комі. На якийсь час дівчині вдалося прийти до тями, але згодом почали пліткувати про те, що дівчина знову без свідомості.

Як зараз вона почувається, як виглядає та чим живе невідомо абсолютно нікому, окрім її батьків. Журналісти пліткують про те, що вона живе повноцінним життям, проходить реабілітаційні курси в санаторіях і навіть навчається. Але ця інформація нічим не підтверджена і скоріш за все є вигадкою.

Юлія Висоцька, яка роками не могла вивести свою доньку з коми, вразила новиною

З тих пір Юлія не надто активна на телебаченні, але реалізує себе роботою в театрі. Про своє особисте життя Висоцька не розповідає і навіть особисту сторінку в соціальній мережі Instagram оновлює вельми рідко. Тим не менш, нещодавно вона зробила заяву, яка вразить її фанатів. Зірка анонсувала нову виставу, у якій вона візьме безпосередню участь. Мова йде про “Вишневий сад”. Відповідно публікацію можна знайти у її мікроблозі в Телеграм.

Юлія Висоцька, яка роками не могла вивести свою доньку з коми, вразила новиною. Скріншот публікації зірки

Нагадуємо, що автомобільна аварія відбулася під час відпочинку пари в Італії. Кончаловська була терміново доставлена до лікарні, але травми були занадто серйозні.

Схожі статті