41-річна Соломія Вітвіцька не посоромилася показати зморшки на обличчі: розлучена ведуча приймає себе з гордістю

Ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька поділилася новою фотографією у своєму особистому блозі. Як виглядає телезірка, яка не покинула Київ, - дивіться далі.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, за кордони нашої держави виїхали понад три мільйони громадян. За статистикою, 90% цих людей – це жінки та діти. Входять у цей список і зірки, в основному ті, які виховують маленьких дітей. Відомо, що в інших країнах зараз проживають Віра Брежнєва, Слава Камінська, Надя Дорофєєва, Джамала та інші. Однак усі вони намагаються робити щось корисне для Батьківщини – влаштовують волонтерські концерти або займаються збором гуманітарної допомоги.

Проте є й ті, хто залишився в Україні й навіть продовжив активно працювати. Ведуча “ТСН” на каналі “1+1” Соломія Вітвіцька продовжує жити та працювати у Києві, не дивлячись на небезпеку. Телеведуча щодня волонтерить у вільний від роботи час і навіть встигає ділитися новими фото з київських місцин.

Соломія Вітвіцька і Святослав Гринчук з малюком на руках ощасливили новиною про поповнення
Соломія Вітвіцька залишилася у Києві

Так у своєму особистому блозі зірка Телевізійної служби новин показала знімок, який вона зробила біля дерева, яке зацвіло по весні:

“Весна іде, красу несе”, – зазначила Соломія.

Як виглядає обличчя Вітвіцької зблизька
Як виглядає обличчя Вітвіцької зблизька

Вітвіцька показала себе у повній красі з легким макіяжем та яскравою усмішкою. Судячи з фото, у столиці залишається прохолодна погода – Соломія утеплилася в’язаним шарфиком, а також одягла куртку.

Відзначимо, що телеведуча практично щодня ділиться новими фото, де показує робочі моменти, а також те, як вона волонтерить. Рік тому Соломія розлучилася зі своїм чоловіком, режисером Владиславом Кочетковим, тож зараз переживає непрості часи з друзями, які власне й допомагають їй у волонтерстві. Разом з ними Вітвіцька на власному авто щодня доставляє гуманітарку усім, хто її потребує.

Соломія Вітвіцька стала допомагати захисникам України

Схожі статті