Як виглядають батьки зіркових братів Валерія та Костянтина Меладзе: статні грузини, які подарували синам найкраще

Костянтин і Валерій Меладзе - одні із найвідоміших зіркових братів у шоу-бізнесі. Перший зачаровує своїми піснями та музикою, а другий - вокальним талантом.

Брати Костянтин і Валерій Меладзе, грузини за походженням, народилися та виросли в Батумі. Свої студентські роки вони провели у Миколаєві, куди вступили до місцевого кораблебудівного інституту. Пізніше саме в Україні вони почали займатися творчістю – старший Костянтин писав пісні та музику, а молодший Валерій їх виконував.

Зовсім скоро брати Меладзе стали одними із найбільш популярніших персон у шоу-бізнесі та швидко прославилися у багатьох країнах. Старший став автором хітів, які допомогли багатьом артистам-початківцям стати успішними та улюбленими серед меломанів. А молодший і сьогодні користується популярністю серед різних поколінь слухачів.

Валерій та Костянтин Меладзе

Батьки братів Шота і Неллі Меладзе завжди підтримували їх та вірили в їхній успіх. Валерій і Костянтин з повагою ставляться до них, як і належить за грузинською традицією. Сімейство Меладзе у будь-який час збирається разом на сімейні свята.

Самі батьки видатних братів ніколи не займалися творчістю. Шота та Неллі Меладзе, як і їхні батьки, все життя працювали інженерами, однак всіляко підтримували синів, коли ті вирішили піти навчатися до музичної школи. Однак молодший Валерій згадував, що одного разу мама таки хотіла забрати його зі школи, однак її зупинив директор:

“І коли в 6-му класі мені увірвався терпець, я пішла до директора музичної школи і сказала, що: “Знаєте, я його забираю, я більше не можу за ним бігати”. А він каже: “Та ви що? У нього унікальний слух! Як можна, щоб така дитина не закінчила нашу школу!?” – розповідала мама Валерія та Костянтина.

Як виглядають батьки Меладзе
Як виглядають батьки Меладзе
spot_img

Схожі статті