41-річний Алан Бадоєв поділився з каналом 1+1 своїми планами на найближчий час: “Хочу повернути дітям казку”

У цей непростий для України час дуже страждають діти. Вони перестали посміхатися і вірити у чудеса. Вони з тривогою дивляться на небо і їхній сміх не лунає на дитячих майданчиках

Події після 24 лютого 2022 року сколихнули весь світ. Тепер маку з лиця Росії було зірвано і всі побачили, що являє собою російське керівництво. Також всі зрозуміли, на якому боці перебуває більшість російських представників шоубізнесу. Є, звісно, ​​і винятки. Так Максим Галкін та Макаревич засудили російські дії в Україні після 24 лютого 2022 року. Однак вони зіткнулися з гоніннями російської влади та засобів масової інформації, які на 100% підпорядковані керівництву росії. Побачивши, що сталося в Україні Алан Бадоєв заявив, що після перемоги України він сприятиме підняттю українського культурного фонду. Алан Бадоєв раніше заявив, що він помилявся колись, хотів стерти кордон між Україною та російською федерацією.

Алан Бадоєв: “Я хочу повернути їм казку, хочу повернути їм мрію у тому, що й дитинство недоторканно.”

Алан Бадоєв сьогодні ділиться планами, що він робитиме після перемоги України над росією. Він хоче реалізувати дві цілі. Алан Бадоєв хоче створити культурну стіну між Україною та РФ. Як сказав Алан Бадоєв, зараз дуже важливо показати всім країнам потенціал українського народу, а також його культуру та звичаї. Потрібно показати, що українці та росіяни відрізняються один від одного. Алан Бадоєв пропонує створити кінофільми та візуальні міфи, щоб показати різницю між нами. Друге завдання, яке поставив перед собою Алан Бадоєв – це зробити так, щоб українські діти знову повірили у чаклунство у хорошому розумінні цього слова та повірили у казки. Як сказав Алан Бадоєв: “Я хочу повернути їм казку, хочу повернути їм мрію у тому, що й дитинство недоторканно.” Тому Алан Бадоєв, як і всі українці, з нетерпінням чекає на перемогу України в протистоянні з росією. За допомогою підтримки демократичних країн та всього прогресивного людства Україна безперечно здобуде перемогу. Слава Україні!

Схожі статті