32-річна Ксенія Мішина розповіла про свою нову роботу в Бельгії і зізналася, що тепер буде продавати косметику

Відома українська акторка Ксенія Мішина розповіла, чим збирається займатися в Бельгії і видала плани стосовно свого бізнесу. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина намагається підтримувати свою Батьківщину як може у цей непростий час. Не дивлячись на велику фанатську базу в росії, знаменитість не шкодує російських шанувальників і деяким з них відповідає у вельми грубій формі.

Звісно, заради безпеки свого сина, вона поїхала з України, і на даний момент її шлях простягається до прекрасної європейської країни — Бельгії. Її вона обрала не просто так, а через отриману роботу.

Ксенія Мішина розповіла про свою нову роботу в Бельгії

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому розповіла про плани за кордоном. Зокрема на неї чекає робота у Бельгії.

Ксенія Мішина розповіла про свою нову роботу в Бельгії. Скріншоти особистої сторінки акторки

“Обіцяла ділитися з вами своїми новинами та планами. І дуже мені хотілося сказати, що я повертаюся до звичного мені життя… Але це не так, я повертаюся до того, що я можу робити. Але вже з новими цілями.
Ми з синочком прилетіли до Бельгії, тому що задовго до цих подій планувався бельгійський проєкт, в якому я вже брала участь декілька років тому. І ось запустилася друга частина”

Ксенія впевнена, що її робота допоможе не тільки їй самій, але і її країні, адже вона буде намагатися поширювати інформацію про події в Україні якомога частіше.

Також Ксенія повідомила про те, що її бізнес, який зупинився наприкінці лютого, знову відновлюється. Раніше він працював у тестовому режимі, і зараз переходить в режим онлайн. Тож усі, хто мріяв придбати косметичні засоби у акторки, знову мають таку можливість.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.