Поки Софія Ротару купається в розкоші, її брат ледь зводить кінці з кінцями: “Викручуйся, якщо хочеш щось заробити”

Брат відомої української співачки Софії Ротару дав ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповів всю правду про його фінансове становище. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Софія Ротару за роки роботи на естраді заробила шалені статки. У артистки мається декілька елітних квартир у центрі Києва та Москви, готель в Криму, котедж на тому ж полуострові, тощо.

Кожного року артистка на місяць виїжджає за кордон і може собі дозволити відпочинок у найкоштовніших курортах світу. Її сестри не пасуть задніх і також забезпечили собі безбідну старість. Чого не скажеш про рідного брата Софії Михайлівни, який змушений триматися на плаву через роботу на полі. Нещодавно він дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам, в якому розповів, як живе і чому Софія Михайлівна йому не допомагає.

Поки Софія Ротару купається в розкоші, її брат ледь зводить кінці з кінцями

Розкрита таємниця поява у Софії Ротару елітної садиби в Криму
Поки Софія Ротару купається в розкоші, її брат ледь зводить кінці з кінцями

Виявляється, Ротару якось дала грошей рідному брату Анатолію на влаштування бізнесу. Чоловік відкрив невеличкий магазин в себе в селі. Однак, погорів. Тепер він нічого не чекає від української Примадонни, а вона начебто і не поспішає допомагати. Чоловік на життя не жаліється, але і не робить вигляд, що його все влаштовує.

Наразі рідні співачки займаються фермерським господарством, але бізнес особливо не йде, зізнався Анатолій Ротар. Можливо, якби допомога від сестри була більша, то справи пішли б у гору.

“Я на комбайні, на тракторі. У мене є ще хлопці, які допомагають, сьогодні немає директорів, немає нікого, викручуйся, якщо хочеш щось заробити. У нас 300 га землі, вирощуємо кукурудзу, пшеницю”

Нагадуємо, нещодавно сімейство Ротару потрапило у скандал через те, що її син Руслан та онук Анатолій намагалися нелегально покинути кордони України.

Схожі статті