55-річна Ольга Сумська зізналася, що покинула свого чоловіка Віталія Борисюка і вже давно з ним не бачилася

Відома українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок з Італії для зустрічі онлайн зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ольга Сумська з кінця лютого постійно перебувала на зв’язку зі своїми фанатами. Вона підтримує українців, як може, але здалеку. Так, нещодавно стало відомо, що знаменитість знаходиться в Італії. Саме там вона знайшла собі прихисток.

Ольга Сумська пішла від Євгена Паперного до Віталія Борисюка
Ольга Сумська зізналася, що покинула свого чоловіка Віталія Борисюка

Ольга Сумська зізналася, що покинула свого чоловіка Віталія Борисюка

У Великдень журналістка програми про життя знаменитостей “Зірковий шлях” влаштувала конференцію онлайн з Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком, які вже тривалий час знаходяться у розлуці. Ольга поїхала до Європи, а її чоловік залишився боронити Україну.

І ба більше, на шанувальників пари чекало відкриття, адже журналістка уточнила у пари, що вони давно не бачилися і з’ясувалося, що це абсолютна правда.

Варто відмітити, що не дивлячись на розставання та усі події обидві знаменитості з повагою поставилися до свята і вирішили  влаштувати його малечі. Так, Ольга готувала разом з іншими співвітчизниками паски для українських дітей-сиріт, а Віталій біля храму роздавав цукерки та солодощі усім бажаючим.

Також пара поділилася своїм ставленням до того, що відбувається, а також поділилася досвідом спілкування з рідними з Росії, які досі не хочуть вірити у те, що їм розповідають зіркові родичі.

Нагадуємо, що мати Ольги Сумської Ганна Іванівна померла 24 лютого, зрозумівши, що відбувається та не витримавши усього болю. Жінку поховали декілька днів згодом на київському кладовищі, після чого сестри Сумські забралися геть з небезпечної зони.

Схожі статті