37-річний Козловський не спілкується з родичами у сусідній столиці: “Багато кого прокляв і послав куди подалі”

Події в Україні після 24 лютого 2022 року навіть родичів поставили на різні боки барикади. З російського боку є нерозуміння. Річ у тому, що росіяни зомбовані пропагандою та нічого не хочуть слухати

Після подій, що сталися 24.02.2022 року в Україні, весь світ змінився. Вирішив світогляд людей стосовно російської федерації. Всі побачили, що являє собою росія сьогодні. Хоча вона напевно вже була така кілька десятиліть, просто демократичні країни вперто не хотіли це помічати. Події в Україні змінили ставлення не лише між незнайомими людьми, а й навіть родичами. Так співаку Віталію Козловському довелося припинити спілкуватися із родичами, які живуть у москві.

Віталій Козловський
Віталій Козловський спершу думав, що недоречно давати концерти та співати

Ці стосунки стали складними. Він згадав про свого батька і сказав, що той напевно болісно сприймав би несправедливість і чесне ставлення до життя. Віталій Козловський спочатку після подій в Україні 24 лютого 2022 року намагався спілкуватися з московськими родичами, намагався їм усе пояснити, але незабаром зрозумів, що це марно. Як сказав Віталій Козловський: “Багато прокляв і послав куди якомога далі”. Також Віталій Козловський спершу думав, що недоречно давати концерти та співати. Однак потім, коли давав концерт в “Охматдиті”, він зрозумів, що був неправий. Не можна жаліти та плакати, та скаржитися на долю і життя. Адже знедоленим та хворим дітям в “Охматдиті” ще гірше. Потрібно цих дітей надихати та допомагати їм упоратися морально з труднощами життя. І це співак продовжує робити та вважає, що робить правильно. Не лише він дає концерти, аби морально підтримати дітей та захисників України. І ще Віталій Козловський має мрію – він хоче прокинутися з ранку і дізнатися, що Україна перемогла!

Схожі статті