“Не можна бігати”: Катя Репяхова вперше розкрила свою недугу, яка днями не дає спокою – Віктор Павлік не коментує

Популярна блогерка та дружина Віктор Павліка, Катя Репяхова, нині поскаржилася на самопочуття. Що ж трапилося з молодою матусею, яка всю себе віддає синочку?

Катерина Репяхова відкрилася публіці після гучної заяви Віктора Павліка про одруження з нею. Спершу фанати скептично поставилися до молодої пасії артиста, але згодом побачили, скільки любові та самовідданості стало у його родині.

У 2021 році блогерка подарувала обранцеві сина Михайлика. Втім, підла війна розлучила пару. Зараз Катя в Ізраїлі у родичів, а Віктор лишився в Україні. Репяхова не опускає рук, активно займається собою та готується до повернення додому. Проте, нещодавно молода мама поскаржилася на самопочуття. Проблема розкрилася під час ранкової пробіжки.

“Якщо чесно, в мене завжди після пробіжки боліла голова…”, – пише засмучено жінка та продовжує: “Я цьому не дуже надавала значення. А сьогодні сильно закрутилася голова. Невже мені не можна бігати?”

Катя Репяхова вперше розкрила свою недугу, яка днями не дає спокою

Також блогерка розповіла, що на цей раз їй довелося навіть піти міряти тиск. Втім, деталей не розкрила, чи вдалося поправити самопочуття.

Нагадаємо, у березні цього року Катерина полишила країну. Виїхати вдалося з мамою та крихітним сином, проте тривалий час вона взагалі не думала покидати Україну. Закордоном Репяхова спершу попрямувала на своїй автівці до Німеччини, а потім літаком дісталася Ізраїлю. Дуже шкодувала зірка про те, що машину довелося полишити, але нічого іншого їй не залишалося.

Шикувати в екзотичній країні не збирається, а приділяє час навчанню, своєму здоров’ю та звісно дитинці.

Схожі статті