17-річна донька Олі Полякової Маша в новому іміджі перестала бути схожою на маму: “Пофарбувала волосся”

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Маша поділилася з фанатами невеличкою радістю, яку не могла собі дозволити ще з кінця лютого.

В мирні часи родина Олі Полякової жила безбідно і заможно, але після 24 лютого вони так само як і мільйони українців були вимушені відмовитися від повсякденних речей, що вже стали частиною їхнього життя.

Суперблондинці довелося взяти волю в кулак, зібрати себе, доньок Машу і Алісу та виїхати за кордон без коханого чоловіка Вадима Буряковського, який залишився в Києві і поповнив ряди ТрО. Співачка не приховує — щодня неймовірно переживає за свою другу половинку і за те, чи зможе вона його ще колись обійняти.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Донька Олі Полякової Маша пофарбувала волосся

Дівчата зараз перебувають у Франції, де їх прийняла близька подруга Ольги — російська блогерка Ніка Білоцерківська, що публічно підтримала Україну.

Там старша дочка Полякової Маша зустріла своє 17-річчя:

“Цей день народження особливий. Я кинула все — свій дім, друзів, гурт і навіть собаку (ми тікали з квартири, а вона була на дачі, а туди їхати було небезпечно). І це може звучати як сумний пост, але ні, я знаю, що ми обов’язково переможемо, тому що правда на нашій стороні, тому що ми на нашій землі”, – написала дівчина і зауважила, що готується до святкування 17-річчя з близькими друзями та собакою найближчим часом.

А цього разу Марія вирішила зайнятися своєю зовнішністю та пофарбувалася в рудий колір, про що повідомила своїм підписникам в Інстаграмі відповідним фото:

“Вона нарешті пофарбувала волосся”, – підписала кадр донька Полякової.

Донька Олі Полякової Маша пофарбувала волосся
Донька Олі Полякової Маша пофарбувала волосся

Схожі статті