Марина Боржемська відгуляла весілля у неспокійний час: спортсменка назавджи забула про В’ячеслава Узелкова

Українська телеведуча та фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася у своєму особистому блозі яскравими фото з весілля. Хто одружився у непростий час - читайте далі.

Марина Боржемська двадцять років прожила разом із українським боксером В’ячеславом Узелковим, разом вони виховували сина та доньку. Подружжя навіть встигло разом стати зірками шоу “Зважені і щасливі”, де вони виступали у ролі тренерів. Однак у 2018 році пара прийняла рішення розлучитися. З того часу Боржемська не любить говорити на публіку про своє особисте життя.

Про реальні причини розлучення Марина розповіла лише через рік після того, як розірвала відносини з Узелковим. За її словами, екс-чоловік був інфантильним і екоїстичним, він абсолютно відмовлявся робити дорослі вчинки – в якийсь момент Марині стало некомфортно з ним.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Зараз фітнес-тренерка продовжує виховувати дітей та будувати кар’єру. В особистому блозі Боржемська нещодавно опублікувала серію весільних фотографій, показавши знімки із чарівним молодим чоловіком.

“Ми повинні розуміти, що життя не може зупинитися і почекати. А ми не буде такими, як були до 24 лютого. Якщо пара приймає рішення офіційно оформити шлюб і бути разом у такий непростий час – це рішення ще більш обдумане, ніж у мирний час”, – зазначила колишня дружина Узелкова.

Як виявилося, нареченою на весілля була не сама Марина – вона просто відвідала церемонію своїх близьких друзів з Вінниці. Вона брала безпосередню участь у процесі, передавши молодим обручки.

“Я по-справжньому відчула, що живу, і все довкола наповнене життям. Життя триває. І воно у нас буде неймовірним. Наше майбутнє буде неймовірним. Потрібно лише продовжувати жити”, – зазначила колишня обраниця боксера.

Схожі статті