42-річна Маша Єфросініна розповіла, де її чоловік: “Діти вперше побачили, як він плаче, а я розкисаю”

Розлучатися з коханою людиною завжди важко. До того ж якщо люди розлучаються на невизначений час. А в Україні зараз саме такий час, після подій 24 лютого 2022 року

Коли трапилися події в Україні 24.02.2022 багато українців не знали що робити. Ніхто не вірив, що таке можливе у сучасному світі. Більшість країн з обуренням засудили росію за її дії в Україні. Прогресивне людство запровадило санкції проти російської федерації, а Україні почали допомагати. Представники шоубізнесу, зокрема й з України, відгукнулися негативними постами в соціальних мережах про росіян. Зокрема, засудили дії росії Максим Галкін і Макаревич. Потім їм довелося виїхати за кордон, оскільки на них почалося гоніння російської влади. Маша Єфросініна, Оля Полякова та інші українські зірки, також виступали у соцмережах та засуджували росіян та російське керівництво за їхні дії щодо України.

Маша Єфросініна знає багатьох зірок, які підтверджують, що Ксенія Собчак обожнює розкіш
Чоловікові стає легше, коли він бачить Машу Єфросініну веселою та в настрої

Багато українських зірок вивезли свої сім’ї з небезпечної зони в західну Україну чи за кордон. Як сказала Маша Єфросініна, вони з чоловіком розлучилися, вона вивезла дітей і зараз перебуває з ними в безпечному місці. А її чоловік залишився вдома. Вони часто зв’язуються. Телеведуча розуміла, що прощається з чоловіком на невизначений термін – це був важкий момент для кожного члена їхньої сім’ї: “Діти вперше бачили, як він плаче. Ми ніколи не розлучалися так довго”. І хоча подружжя щодня підтримує зв’язок, іноді це не вдається і воно листується телефоном. Її чоловік радить не виявляти у цей скрутний час свої почуття і не плакати. Річ у тому, що її чоловікові стає легше, коли він бачить Машу Єфросініну веселою та в настрої. Їй не можна розкисати від романтичних розмов. Маша Єфросиніна сказала, що: “Останній романтичний момент у нас був, коли він з відеозв’язку показав мені орхідеї, які ростуть у нас удома”.

Схожі статті