43-річний Дан Балан усіляко приховував від Тіни Кароль деякі таємниці: через що комплексував співак

Бажаєте дізнатися більше про свого улюбленого кумира? Якщо цей співак Дан Балан, ви на правильному шляху. У цій статті ви знайдете деякі факти про співака, які, напевно, не знали

Багато хто знає і любить співака Дана Балана. Шанувальники від нього просто шаленіють. Вони стежать за всіма повідомленнями у засобах масової інформації та за сторінкою співака у соціальних мережах. Здавалося б, що всі шанувальники знають життя Дана Балана. Однак, це не так. Вам буде цікаво дізнатися про деякі факти про свій кумир. Харизматичний та безсумнівно талановитий співак написав свою першу пісню, коли навчався у школі. Тоді майбутньому співакові було лише 10 років. Тоді на день народження його батьки зробили найпотрібніший для Дана подарунок – акордеон. І саме завдяки цьому подарунку батьків Дан Балан написав першу пісню.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку
Був у Дана Балана один комплекс

Починав свою кар’єру Дан Балан у складі рок-груп Pantheon та Inferialis. Але згодом зрозумів, що їхню музику практично ніхто не слухає. І Дан Балан створює гурт O-Zone. І згодом хіт “Dragostea Din Tei” заполонив усі чарти та був внесений до Книги рекордів Гіннеса. Був у Дана Балана один комплекс. Співак дуже соромився, що був худий. Що він не робив, щоб набрати вагу, але погладшати він так і не зміг. Напевно, ви не знаєте, що Дан Балан поліглот. Він знає п’ять мов: іспанську, російську, молдавську, французьку та англійську. Дан Балан дуже любить свою бабусю. Він іноді приїжджає до неї та бере той акордеон, який йому подарували у дитинстві та розважає бабусю. А його бабуся згадує як він перший раз закохався і хто був його перше кохання. Якщо ви не слухали пісень у виконанні Дана Балана, ви багато втратили. Прослухайте їх і перейміться харизмою талановитого співака.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.