Ксенія Мішина покинула Україну і публічно сіла в калюжу: як зірка осоромилася перед своїми бельгійськими колегами?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина покинула територію України та рушила до Бельгії, щоб працювати згідно контракту у новому проєкті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина прославилися далеко за кордонами України. Знаменитість брала участь у різних проектах, здебільшого європейських.

Нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що покинула Україну, але не в якості біженки. Ксенія Мішина має за контрактом прилетіти до Бельгії, де на неї чекає проект, в якому вона колись вже брала участь. Тож акторка зібрала валізи, забрала єдиного сина Платона і рушила у Європу.

Ксенія Мішина покину Україну і публічно сіла в калюжу

Ксенія Мішина покину Україну і публічно сіла в калюжу. Скріншоти особистої сторінки акторки. Зірка розповідає про нову роботу в Бельгії

І хоча її плани реалізувалися, вона з сином знаходиться у безпеці, а за контрактом має отримати хороший гонорар, Ксенія Мішина все одне не може знайти собі місця. Через нерви акторка не змогла бездоганно виконати свою роботу. І про це вона розповіла особисто на власному акаунті в соціальній мережі Instagram. У акторки виникли проблеми з текстом. Усьому провиною сильний стрес та хронічна втома, що стали вірними супутниками багатьох українців.

“У мене сьогодні перший знімальний день. Дивовижні відчуття, що я була акторкою у минулому житті. Зараз ми відзняли першу сцену і я ледве вимовляла свій текст,
– сказала зірка серіалу “Кріпосна”.

Тим не менш, знаменитість швидко повертається до минулої форми, а також повідомляє, що підписники масово просять її повернутися до старого формату ведення її мікроблогу. Ксенія Мішина серйозно розглядає можливість і надалі вести блогерську діяльність.

Схожі статті