Як виглядає друг Потапа, в якого він відібрав сім’ю: завів роман з його дружиною та став вітчимом його доньці

У біографії відомого українського продюсера Потапа є вельми багато цікавих деталей. Одна з них одруження на обраниці свого найкращого друга. Усі деталі в статті.

Коли відомий український виконавець та продюсер Потап тільки-но розпочав свій творчий шлях, ніхто навіть не задумався, що чоловік тільки-но одружився на обраниці свого найкращого друга і став батьком його доньці.

Як виглядає кращий друг Потапа, в якого він відібрав сім’ю

Юрій Горовий і Потап
Як виглядає кращий друг Потапа, в якого він відібрав сім’ю

Так, історія кохання Олексія та його першої дружини Ірини Горової неординарна і відкрито дивна. Свою кар’єру Потап будував разом з другом Юрієм Горовим, який знайшов щастя з прекрасною дівчиною, яка незабаром після весілля народила йому доньку Наталію. Однак, у пари не склалося і вже через деякий час його найкращий друг вирішив, що він зможе ощасливити екс-дружину приятеля. Юрій Горовий розповідає, що був не проти.

Юрій Горовий у програмі Позаочі
Як виглядає кращий друг Потапа, в якого він відібрав сім’ю

Тим часом разом вони будували кар’єру, але вийшло так, що Потапу вдалося стати успішним та заможним, а от його компаньйону не пощастило з невідомих причин. Ірина Горова розповідає, що добре спілкується з обидвома колишніми чоловіками (зараз Потап одружений на Насті Каменських). І ба більше, Юрій Горовий з’являється на сімейних святах частіше, ніж Потап. Цілком вірно, що це пов’язано з тим, що Олексій одружений з іншою жінкою і йому є з ким проводити канікули.

Вагітна Ірина Горова з Потапом та Настею
Як виглядає кращий друг Потапа, в якого він відібрав сім’ю

Стосунки між Потапом та Юрієм також залишаються ніжними і добрими. Не дивлячись на те, що доля поміняла їх місцями і свої нагороди між ними розподілила дуже нечесно.

Схожі статті