Зірка МастерШеф Вадим Бжезинський жорстко відповів, чому не переходить на українську: “Коли ставлять ультиматуми”

Переможець "МастерШеф-7" та учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Вадим Бжезинський, більш відомий як Пава, жорстко відповів користувачам мережі, чому продовжує говорити російською.

Війна в Україні назавжди розділила життя українців на до та після. Зараз народ як ніколи об’єднався, аби подолати ворога, але разом з тим знаходяться й причини для внутрішніх конфліктів. Зокрема — дуже гострим стало мовне питання.

Цього разу тему порушив у своєму Інстаграмі Пава Вадим Бжезинський, переможець “МастерШеф-7”, який завжди розмовляв російською і не переходить на українську зараз:

“Розкол по мовному питанню — мрія агресора?! Мабуть, народ думає, що якщо заговорити українською, то і війна одразу закінчиться? Цей кіпіш з мовою мені незрозумілий! Я вчився в російській школі, після школи вступив до училища, теж на російській. Все життя на російській, оточення на російській, думаємо і мислимо на російській. А тепер терміново, давай бігом українською говори. Мені поки важко, адже головне не мова, а яка ти людина”.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Пава Вадим Бжезинський
Вадим Бжезинський жорстко відповів, чому не переходить на українську

Кулінар впевнений, що з часом всі українці так чи інакше перейдуть на українську, але це має бути не примусово:

“З часом, я думаю, ми всі перейдемо на українську. Але! Коли ставлять ультиматуми коментатори. Звідки ви всі такі розумні взялися, і знання всіх мов, психології і так далі. Схаменіться вже! Головне — чути один одного і розуміти, хоч китайською, плювати. Будьте добріше! Пишання завжди в меті, і якщо вас не хочуть розуміти, то на якій би мові ви не розмовляли, до мети і розуміння не дійдете. Як показують останні події, я українець, це стан, самовідчуття приналежності до нації. Українець — це те, що у вас в душі!”, – зауважив Пава.

Нагадаємо, що Вадим Бжезинський особисто допомагає теробороні та ЗСУ власними коштами, а також за допомогою волонтерів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.