Вражена трагічною новиною Джамала повідомила про втрату, яка сталася внаслідок аварії: “Серед них була сестра”

Відома українська співачка Джамала, яка вже понад два місяці активно гастролює та збирає гроші для своїх співвітчизників розповіла про трагедію, яка сталася нещодавно.

Відома українська співачка Джамала заявила про себе на весь світ що в 2014-му, коли політична ситуація дозволяла їй розповісти усій Європі про те, що з її Батьківщиною колись зробили росіяни. Зірка заспівала про страшну долю кримчан, які були депортовані з Батьківщини і, звісно, масово помирали під час цього процесу.

Неймовірні вірші, трагічна музика, усе це дало тонко відчути, наскільки великий біль у татарського народу. І що ця рана досі не загоїлася.

Вражена трагічною новиною Джамала повідомила про втрату, яка сталася внаслідок аварії

На превеликий жаль у 2022-му ця пісня отримала новий сенс. Джамала стала однією з перших артисток, які вирушили до сусідніх країн з концертами, метою яких був збір коштів на нужди переселенців. Джамала залишила свого коханого чоловіка в Україні, відвезла синів до родичів у Туреччину, а сама вирушила працювати. Ця розлука давалася їй дуже важко, але артистка поставила Україну понад усе.

Варто відмітити, що біда інколи приходить звідти, звідки не чекали. Хоч українці і звикли до поганих новин, але нещодавно зірка спустошила підписників ще однією новиною.

Сестра дуже близької для неї людини загинула в автокатастрофі, яка сталася днями, і була позначена, як одна з найстрашніших у десятиріччі. Співачка підкреслила, що такі події є логічними, адже українці дуже втомилися, постійно стривожені і тому втрачають концентрацію. Це в свою чергу стає причиною помилок, які перетворюються на фатальні. Знаменитість публічно принесла свої співчуття родичам загиблих.

Схожі статті