Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим: обрав не продюсерку, а Гайтану

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова покинула його через кохання до іншого. Як виглядає чоловік, що зруйнував зірковий шлюб?

Розрив відомої зіркової пари Олександра Пономарьова та Олени Мозгової досі вельми обговорюваний, не дивлячись на те, що з моменту їхнього розтавання пройшло близько 15 років. Пара не була розписана офіційно, але преса описує їхній розрив саме як розлучення, адже вони поставали перед публікою, у якості подружжя.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим. Фото взято на просторах мережі.

Під час судів за майно, Олену дуже підтримував її батько, композитор Микола Мозговий, які з самого початку був проти зіркового зятя.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Цей союз важко назвати щасливим, і все одно Олена та Олександр здавалися неймовірно гармонічними. Тим не менш, раптово продюсерка вирішила піти від виконавця.

Вона розповідала журналістам, що зробила це через закоханість в іншого чоловіка. Як з’ясувалося згодом, цією людиною став чоловік Гайтани Едуард Клім.

Як виглядає красень заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Олена Мозгова так і не добилася його прихильності, але про розставання з Олександром аніскільки не шкодує. Натомість Пономарьов минулого року розповів пресі абсолютно іншу версію розлучення з екс-дружиною. Мовляв, усьому причина подружня зрада. Стосунки між екс-подружжям вкотре зіпсувалися.

Мозгова на стерпіла таких звинувачень і публічно відповіла йому на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, а в тексті зазначила, що в нього вельми багато колишніх жінок, яких можна обговорити з пресою. Олена закликала більше ніколи її не згадувати, і за можливості забути назавжди.

Схожі статті