Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в “Зірковому шляху”: “Сміялись просто до сліз”

Відома українська співачка і телеведуча Альона Вінницька вперше прокоментувала нову ведучу "Зіркового шляху" Дашу Астаф'єву, яка зайняла її місце.

Не так давно стало відомо, що телеканал “Україна” розриває контракт з відомою українською співачкою та телеведучою Альоною Вінницькою. Зірка вже має плани на майбутнє, а тому охоче дала інтерв’ю своїм колишнім колегам з “Зіркового шляху”.

У ході розмови журналістка спитала в Альони, як вона ставиться до нової ведучої програми Даші Астаф’євої, яка зайняла її місце.

Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в Зірковому шляху

Виявляється, колишня телеведуча не змогла знайти слів, щоб описати свої враження від новини. Вона коротко заявила:

“Мені немає що сказати”, — відмовляючись від коментарів.

Але заявила, що з Дашею Астаф’євою вона знайома. Тим не менш, ніяких емоцій від цього знайомства вона не розкрила.

Обвислі щоки на обличчях зірок: Альона Вінницька
Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в Зірковому шляху

Натомість, Вінницька поділилася своїми приємними спогадами, які залишилися у неї від роботи у “Зірковому шляху”. Зірка зізналася, що усі найкрутіші моменти глядачі, нажаль, не могли побачити. Зокрема велика кількість з них ставалася в гримерці.

“Ми так сміялися кожного разу. Кожен раз. Ми сміялися просто до сліз. Я кожен раз казала: “Давайте поставимо поставимо десь тут камеру”

Тож зірка зізналася, що вона буде сумувати за цією атмосферою, яка панувала в студії. І що примітно, вона дуже хотіла поділитися цією атмосферою з глядачами, щоб вони могли розділити радість з телеведучими та побачити їх з абсолютно іншої сторони. Також зірка засипала компліментами свого колишнього партнера Даніеля Салема. Вона розповіла, що жінки просто мліють, коли він опиняється перед ними.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.