Головна конкурентка Тіни Кароль Іванна Онуфрійчук повідомила про горе в своїй родині: “Втратила чоловіка”

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук на честь 9 травня повідомила про втрату, яку понесла її родина. Дізнайтеся усі деталі у нашій статті.

Телевізійна кар’єра ведучої Іванни Онуфрійчук злетіла минулого року. Усе завдяки тому, що вона зайняла місце Тіни Кароль поруч з Юрієм Горбуновим і проявила себе, як професійна та талановита журналістка.

Необхідно відзначити, що заради кар’єри їй довелося повертатися зі Швейцарії до України, але вона була згодна на будь-які маршрути. Наприкінці лютого Онуфрійчук знаходилася разом зі своїм чоловіком Алмазом у швейцарській квартирі.

Іванна Онуфрійчук повідомила про горе в своїй родині

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам
Іванна Онуфрійчук повідомила про горе в своїй родині

Зараз вона допомагає українським біженцям, а також створила координаційний волонтерський центр. Знаменитість не знаходить собі місця і намагається разом зі своїми колегами якомога сильніше привернути увагу європейської спільноти до того, що відбувається в Україні.

До речі, Іванна навіть на деякий час повернулася до столиці, щоб забрати своїх улюбленців, які залишилися на самоті у квартирі знаменитості. Як таке могло статися невідомо, але Івана подбала про те, щоб забрати пухнастиків.

А на честь Дня Перемоги вона створила публікацію, у якій розповіла про героїзм її предків.

Виявляється, у Другій Світовій війні її бабуся втратила свого чоловіка. Це велика жертва, яка вплинула на хід історії. Також зірка додала до тексту фотографії з ветеранкою.

Очевидно, що розповідь Іванни мала за мету показати українців світу, розповісти про їхній подвиг, а також провести паралель з сьогоденням.

Схожі статті