Друзі онкохворої зірки серіалу “Моя прекрасна няня” хоронять Анастасію Заворотнюк: вже немає серед живих?

Деякі друзі знаменитої російської акторки Анастасії Заворотнюк вже не вірять у те, що вона жива. Що розповідають її оточуючі і як ставляться до хвороби знаменитості?

Онкологічна хвороба Анастасії Заворотнюк дуже нагадує глядачам знайому їм історію, яка декілька років тому розгорнулася навколо Жанни Фріске. На превеликий жаль, обидві вродливі та знамениті жінки отримали один і той самий діагноз — гліобластома. Примітно, що обидві обрали однаковий шлях боротьби: мовчки, таємно боротися за життя, не привертаючи уваги преси та шанувальників. Результат вони також отримали спільний — усі дізналися правду.

Шокуючі кадри з Жанною Фріске, які були зроблені напередодні її смерті сколихнули мережу. Вона сильно набрала вагу через прийом гормональних препаратів і змінилася до не впізнаваності. Ненавмисне, але публіка бачить багато паралелей між долями двох зірок і очікує, що їм доведеться прощатися і з Заворотнюк.

Друзі онкохворої зірки серіалу Моя прекрасна няня хоронять Анастасію Заворотнюк

З'явилося нове фото онкохворої Анастасії Заворотнюк
Друзі онкохворої зірки серіалу Моя прекрасна няня хоронять Анастасію Заворотнюк

Однак, з’ясувалося, що першими поховали артистку не її фанати, а найближчі друзі, з якими вона не спілкувалася більше двох років.

Колеги губляться в здогадах і не можуть зрозуміти, що ж насправді відбувається з прекрасною нянею. Це змушує їх думати про найстрашніше.
Співачка Вікторія П’єр-Марі зізналася, що накрутила в голові найстрашніші картинки.

“Ми живемо якимись чутками, домислами. Я вже навіть не розумію, чи серед живих Анастасія. Де вона як вона”, — висловилася артистка в ефірі шоу “Досить чуток!”.

Тим не менш, її донька Анна повідомляє, що її мама все ще жива і бореться за своє щастя.

Схожі статті