Як виглядає мама Тіни Кароль: миловидна жінка, з якою зіркова донька відмовилася спілкуватися багато років тому

Співачка Тіна Кароль досить рідко показує публіці свою рідню, увагу прихильників вона акцентує на творчості. Та все ж рідкісні кадри з найближчими людьми можна побачити в мережі.

Тіна Кароль не часто ділиться фотографіями, на яких вона разом із близькими. В її особистому блозі переважають кадри з професійних фотосесій і рідко коли можна побачити частинки буднів артистки.

Та все ж ми знайшли маловідомі факти з особистого життя популярної української співачки Тіни Кароль. Одна з найвідоміших артисток України народилася в маленькому селищі Оротукан (Магаданська область, РФ), пізніше її сім’я переїхала до Івано-Франківська.

Тіна Кароль з мамою, татом і братом
Тіна Кароль з мамою, татом і братом

Тата Тіни звуть Григорій Самуїлович, маму – Світлана Андріївна, вони обидва інженери. Також у співачки є старший брат Станіслав.

Про ці факти стало відомо завдяки публікації видання “Одна хвиля”.

Цікаво, що Тіна Кароль – не справжнє ім’я зірки. Творчий псевдонім молодій співачці Тетяні Ліберман підібрала її команда перед поїздкою на ту ж “Нову хвилю” в 2005 році, на якій вона і отримала популярність.

Тіна Кароль з мамою
Тіна Кароль з мамою

Не можна не зазначити, що творчих висот знаменитість досягла за часів спільної роботи зі своїм чоловіком і продюсером Євгеном Огіром. Їх шлюб здавався ідеальним – любляче подружжя, народжений в коханні син Веніамін, проте ідилію обірвала важка хвороба чоловіка. У 2013 році Огір пішов з життя після тривалої боротьби з раком шлунка.

Це стало великим ударом для Тіни, адже вона не тільки втратила свою опору і підтримку, але ще і залишилася без засобів до існування – всі заощадження було витрачено на лікування чоловіка. Здавалося б, горе повинно було зблизити Кароль з рідними, але насправді зі своїми батьками вона спілкується нечасто.

У нещодавньому інтерв’ю для рубрики “Кава з перцем” програми “Зірковий шлях” артистка розповіла, що рідко бачиться з мамою і татом, хоча вже давним-давно перевезла їх ближче, до Києва: “Ми різні, ми вже маємо різний світогляд, але традиції потрібно берегти. Для нас традиція – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Татів день народження він любить святкувати на роботі”.

Схожі статті