Прокляття сестер Ротару: хто винен у тому, що Софія, Лідія, Ауріка та Зінаїда усі разом втратили чоловіків

Сімейство знаменитої української співачки Софії Ротару налічує чотири сестри. Не дивлячись на шалену популярність однієї з них, їхня доля вийшла вельми схожою.

Минулого року не менш відома за свою сестру Ауріка Ротару вперше за багато років дала ексклюзивне інтерв’ю журналістці DOROTYE. Під час розмови стало відомо, що зірка поховала свого чоловіка багато років тому. І з тих пір не зустріла іншого, який би полонив її серце.

Прокляття сестер Ротару

Прокляття сестер Ротару

Це зацікавило журналістку, яка почала розпитувати про обставини смерті коханого Ауріки. Виявляється, чоловік помер незадовго після поховання Анатолія Євдокименко, чоловіка Софії Михайлівна Ротару. Для рідних сестер, які на той момент мешкали по сусідству, це було найважчим періодом у їхньому житті.

І варто відзначити, що шлях, яким вони пішли далі, повністю співпадав. Хоча скорбота вплинула на їхню кар’єру, вони віднайшли в собі сили виступати далі і не віддали своє серце іншим. Через декілька років з життя пішов ще один чоловік. На цей раз Лідія Ротару попрощалася з обранцем. На племінницю Софії Михайлівни Соню це вплинуло настільки, що вона відмовилася грати весілля. Лідія, як і Ауріка та Софія не змогла змиритись з втратою чоловіка. А нещодавно цю долю розділила і найстарша — Зінаїда.

Прокляття сестер Ротару

Хоч би як важко не було, але у сестер Ротару є велика сім’я, яка допомагає їм розділити горе та стати на ноги. І хоча навколо них постійно ходять плітки про нових обранців, пам’ять про чоловіків, які завоювали кохання Софії, Лідії, Ауріки та Зінаїди живе до сих пір.

Ауріка дала зрозуміти під час інтерв’ю, що не бачить в цьому чогось надприроднього і мириться з реальністю.

Схожі статті