Молодша донька Ольги Сумської показала колаж на заклик про допомогу Маріуполю: у юні роки мудріша за сестру

Для Ольги Сумської тема стосунків з доньками не є простою. У матеріалі ви дізнаєтеся, чому мовчить Антоніна та як висловлює свою позицію молодша Анна.

У родині Ольги Сумської з початком 24-го лютого розгорнулася власна драма. Донька Антоніна від першого шлюбу, яка проживала у москві не перший рік, перестала коментувати події на Батьківщині. За це зазнала кпин не сама Паперна, а її мама першою чергою.

Відчайдушна акторка не витримала такого ставлення до своєї дитини та пояснила, що Тоня дуже сильно залежить від обставин, але кожного разу телефонує та переживає стосовно своєї родини, яка лишилася у Києві. Сумська запевняла, що байдужості до ситуації у її дочки немає.

А ось молодша Анна, яка народилася у шлюбі Ольги з Віталієм Борисюком, не стоїть осторонь. Попри те, що вона не є популярною блогеркою з мільйонною аудиторією, вона робить публікації на підтримку Маріуполя.

Молодша донька Ольги Сумської показала колаж на заклик про допомогу Маріуполю

Нещодавно дівчина у сторіз розмістила вражаючий колаж з обличчями тих, хто досі тримається на Азовсталі. Ситуація досить критична зараз і наші захисники потребують невідкладної допомоги та евакуації із заводу. Щодня їх стає все менше, але наші хлопці і дівчата не здаються.

Нагадаємо, що молодшу доньку Ольга народила у 2022 році. Дівчинка стала омріяним плодом кохання. Її сестру Віталій Борисюк також прийняв у родину дуже добре, навіть попри те, що вона – донька головного конкурента актора. Згодом всю увагу до себе прикувала Анна, адже Антоніна поїхала навчатися до рф. Так і залишилася там на довгі-довгі роки.

 

Схожі статті