36-річна Злата Огнєвіч розповіла про особистий конфлікт з росією: уродженка рф не пробачила сусідам їхнього вчинку

Злата Огнєвіч згадала про свою участь у пісенному конкурсі Євробачення. Співачка презентувала Україну у 2013 році й тоді виборола для нас третє місце у загальному рейтингу.

Кожного травня уся Європа починає спостерігати за головним пісенним конкурсом континенту — Євробачення. Минулого року перемогу здобув італійський рок-колектив Maneskin, тож саме ця країна у ці дні приймає цьогорічних претендентів на перемогу. Суперфінал відбудеться у місті Турин 14 лютого, а вже зараз стали відомі імена артистів, які пройшли далі з півфіналів.

Серед них опинилася також і Україна. Цього року нас презентує колектив Kalush Orchestra з піснею “Стефанія”, яку лідер колективу присвятив своїй мамі. Композиція поєднує у собі реп, сучасну музику та фольклорні мотиви, тож європейці відразу вподобали її. Про це свідчать ставки букмейкерів — на сьогодні саме Україна посідає перше місце за передбаченнями.

Представників нашої країни наразі підтримують практично усі їхні колеги. Зокрема співачка Злата Огнєвіч заявила після півфіналу, що Kalush Orchestra виступили як переможці, а їхній перформенс беззаперечно вартий фіналу.

Сама Огнєвіч також встигла стати зіркою Євробачення. У 2013 році саме вона була представницею від України з піснею “Gravity”. Яскрава Огнєвіч закохана в себе всю Європу та посіла тоді 3 місце в загальному рейтинзі. Зараз на хвилі ностальгії артистка пригадала, що практично всі країни-конкурентки оцінили її виступ найвищими балами, окрім однієї — росії.

“Цікавий факт про мою участь на Євробаченні. У 2013 році я завоювала 3 місце для України. Усі європейські країни поставили нам найвищі бали, та лише одна країна поставила 1 бал. Це була росія. Це було досить очікувано, їх завжди бісить наш успіх. Вболівайте за Україну, Україна переможе!” — заявила Злата у своєму новому відео, опублікованому в соцмережах.

Злата Огнєвіч поділилася своєму історією

Нагадємо, що сама Огнєвіч від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України займає активну проукраїнську позицію та називає сусідню державу агресоркою та окупантом. Окрім того, батько Злати наразі рятує життя людей у Харкові — він медик.

Схожі статті