Тіну Кароль за кордоном супроводжує мільйонер, який не відходить від неї ні на крок: у Балана з’явився конкурент

Знаменита українська співачка Тіна Кароль стала почесною гостею у Японії і, здається, центральною фігурою для багатьох чоловіків. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль розпочала свою боротьбу за свободу з монастиря під Києвом, продовжила її у Польщі у Варшаві, і на даний момент проводить її у Японії. Не так давно зірка прибула у країну, щоб розповісти японський аудиторії про те, що відбувається в Україні. Необхідно відмітити, що до соціальної мережі одразу ж почали потрапляти кадри, на яких поряд з поп-дівою знаходиться генеральний (виконавчий) директор компанії Rakuten.

Тіну Кароль за кордоном супроводжує мільйонер

Як з’ясувалося пізніше, Тіна Кароль стала його почесною гостею, і за усіма традиціями гостинності, пан Мікітані-сан не відходить від співачки ні на крок.

Необхідно відзначити, що наступного дня Кароль з’явилася на публіці у розкішній сукні жовто-блакитного кольору. Необхідно відзначити, що на фото помітно, наскільки Мікітані радий супроводжувати артистку, і наскільки йому приємна ця взаємодія.

Також Тіна Кароль познайомилася з американським послом, який не був осторонь та висловив їй свою позицію та компліменти.

Необхідно відзначити, що поп-діва навіть вдалося потрапити на обкладинку японського журналу. Нехай і за такої нагоди, але це прорив у кар’єрі співачки. Сподіватимемося, що вона після усього тріумфу все ж таки захоче повернутися до України.

Нагадуємо, що її єдиний син Веніамін також взяв активну участь у підтримці України і став волонтером. Хлопчик перебрався з Великобританії до Польщі, щоб бути ближчим до Батьківщини.

Схожі статті