Данилко застряг між двома жінками: одна його підопічна, а інша краща подруга — чому зірка так і не зробив вибір?

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя залишався затятим холостяком. Втім, це не заважало йому бути головним героєм любовної драми.

Тривалий час аудиторія не могла з’ясувати, чи взагалі Андрій Данилко зацікавлений у жінках. Однак, у мережі все частіше до мережі все частіше почали потрапляти знімки, на яких він обіймається зі своєю партнеркою та кращою подругою Інною Білоконь.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Андрій Данилко застряг поміж двома жінками

Молоді люди то цілувалися, то трималися за руки, то якось по-іншому проявляли свої почуття. І звісно, усе це сприймалося, як любовний зв’язок, адже важко уявити, щоб хороші друзі так поводилися на публіці.

Андрій Данилко застряг поміж двома жінками

Однак всі ці роки Інна Білоконь була заміжня за іншим і виховала двох дітей. Це не заважало їй їздити на відпочинок до Іспанії з Андрієм і навіть цілуватися на камеру. Так, один з таких моментів потрапив до кадру, який був зроблений Геннадієм Вітером.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко застряг поміж двома жінками

Тим не менш, нещодавно його колишня співробітниця Радміла Щегольова прийшла дати інтерв’ю у програму “Не бреши мені”. Під час розмови з журналістами жінка зізналася, що мала близькість з Андрієм. Вона відмовилася відповідати на прямі запитання, але у ведучих залишилося враження, ніби мова йшла саме про роман.

Подейкують, що насправді Андрій Данилко вже давно одружений, просто не викриває особистості своєї коханої. Натомість у те, що в співака нетрадиційна орієнтація вже ніхто не вірить. Занадто багато пліток кружляє навколо коханок Андрія. А як відомо, диму без вогню не буває. Також необхідно відзначити, що навіть найближче оточення артиста ніколи не підживлювало подібної версії.

Схожі статті