У Лесі Нікітюк з’явився “залицяльник”, який не шкодує для неї букетів: набагато молодший, але дуже наполегливий

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк потішила своїх підписників кадрами з юним залицяльником, який подарував їй розкішний букет. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Лесі Нікітюк досі тому є своїх фанатів таємничим особистим життям. Зірка досі не дозволяє пресі та шанувальникамсувати носа у свої романтичні справи. За всю її кар’єру вона жодного разу не викрила особистості свого обранця і продовжує у тому ж дусі.

Поки журналісти підозрюють, що вона когось ховає, Леся Іванівна жартує про те, що ніхто не хоче брати її заміж.

У Лесі Нікітюк з’явився залицяльник, який не шкодує для неї букетів

У період війни Лесі вдалося неабияк допомогти своїм співвітчизникам. Так, зірка, не шкодуючи свого часу та грошей, влаштувала координаційний центр для волонтерів, столову для переселенців і захисників, місце комплектування допомоги для біженців, і навіть знайшла для багатьох житло.

Звісно, її вчинки не залишається без уваги, і коли Леся Нікітюк збиралася відвідати сім’ю, для якої вона знайшла будинок, до її приїзду підготувалися хлопчики. Вони назбирали розкішний букет. Звісно, вручати його пощастило лише одному. Він встав поряд з автомобілем телеведучої і не відходив ні на крок, поки зірка його знімала, широко посміхався і чекав, коли ж вона візьме від нього презент.

У Лесі Нікітюк з’явився залицяльник, який не шкодує для неї букетів. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Після того, як Нікітюк подякувала за увагу, юний залицяльник все одно не покидав її і склав їй компанію. Варто відмітити, що хлопці взялися допомагати родині біженців влаштуватися. Зараз вони навчаються дистанційно, але хочуть повернутися до школи.

Схожі статті