Вагітна Настя Каменских одягла вишиванку і показала круглий живіт: “Ховати малюка вже немає сенсу”

Знаменита українська телеведуча Настя Каменських опублікувала нове відео, яке спровокувало нову хвилю пліток про її вагітність. Що саме помітили підписники?

Відомий український співачці Насті Каменських вже 35 років. За цей час вона встигла стати успішною виконавицею, коханою дружиною, познайомилась зі своєю творчістю увесь світ, але фанати так само як і раніше чекаю від неї головну новину — новину про майбутню дитину.

Минулого року Потап і Настя схвилювали фанатів декількома сміливими заявами. А саме виконавці зізналися, що стараються стати батьками, планують мати багато дітей, але причину бездітності так і не пояснили.

Вагітна Настя Каменских одягла вишиванку і показала круглий живіт

Так, Каменських та її чоловік вважають, що дітей в них нема тому, що Господь не дав. Тим не менш, в них є великий досвід у піклуванні за дітьми. Потап має сина від першого шлюбу з Іриною Горовою.

Вагітна Настя Каменских одягла вишиванку і показала круглий живіт. Скріншот відео зірки

 

Тим часом, Настя Каменських має похресника, а також багато часу проводить з Івасиком Горбуновим. Тим не менш, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке спричинило нову хвилю про вагітність зірки. У ролику вона співає поруч з мамою, а вдягнута у прекрасну зелену вишиванку. У області фігури спостерігається круглий животик. Коментатори не стали мовчати, і одразу ж почали обговорювати можливе майбутнє поповнення в сім’ї.

Вагітна Настя Каменских одягла вишиванку і показала круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відмітити, що це може бути прекрасним поясненням небажанню Насті повертатися до України на даний момент.

Схожі статті