52-річна Ірина Білик вперше показала старшого спадкоємця, який виріс другим Кузьмою: “Копія Скрябіна” (ФОТО)

Син відомої української співачки Ірини Білик вже давно самостійна людина, з родиною та власними цінностями. Але все ж таки він може дещо розповісти про свою матір, навіть нічого не говорячи.

Як відомо, Ірина Білик мала дуже теплі і дружні стосунки з Андрієм Кузьменко. Легендарний Кузьма Скрябін вмів знайти правильний підхід абсолютно до кожної зірки. Його не лякала ні емоційність, ні відстороненість, ні епатаж — він знав, як підкорити серце будь-якої людини. А за це його дуже любили, і через це його втрата відчувається до сих пір, як біль, який ніколи не минає.

Ірина Білик вперше показала старшого спадкоємця, який виріс другим Кузьмою

Варто відмітити, що старший син Ірини Білик вже давно доросла людина, яка покинула батьківське гніздечко, знайшла другу половинку і насолоджується життям. Ірина, як розуміюча та розумна мати приймає будь-який вибір спадкоємця.

Ірина Білик вперше показала старшого сина, який виріс другим Кузьмою

Однак, увагу привертає на це. Якщо уважно придивитися до хлопця, який не так часто виходить на публіку, то від очей не може приховатися той факт, що він — копія Кузьми Скрябіна.

Імовірність того, що Гліб Оверсук є його позашлюбним сином, звісно, на те щоб мізерна, а сягає нуля. І хто зна, що це за фокуси генетики, але виглядає чоловік так, ніби він прямий спадкоємець відомого музиканта.

Нагадуємо, що колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов покинув російську федерацію після своїх закликів зупинити війну і повернувся на батьківщину в Азербайджан. Зараз він як може підтримує свою родину та маленького сина Табріза Вхмадова, що був вимушений тікати з Києва. Варто відмітити, що будинок співачки рознесли, і повернутися туди поки що немає можливості.

Схожі статті