Джамала одягнулася у повністю чорний одяг та ошелешила новиною: зірка залишилася одна

Знаменита українська співачка Джамала вразила своїм образом під час репетиції в Туреччині. Що сталося, дізнатися детальніше в нашій статті.

Як відомо, знаменита українська співачка татарського походження Джамала була найпершою з артистів, яка рушила у гастролі Європою. Їхня мета була дуже простою — розповісти про українців, які змушені переживати жахи війни, а також ще раз нагадати про історію татарського народу, який буквально пережив геноцид.

На даний момент ряди виконавців, які виконують таку саму функцію, як і Джамала, маса. Але саме вона найпершою організувала концерти та збір коштів на допомогу українським переселенцям.

Джамала одягнулася у повністю чорний одяг та ошелешила новиною

Все розпочалося з того, що вона рушила до Туреччини, де залишила двох синів на свою сестру, а потім полетіла до Німеччини з концертом. Після цього їй довелося відвідати неймовірну кількість країн, в кожній з яких вона виступала достойно.

Однак, нещодавно на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, з яких можна зробити висновок, що Джамала повернулася до Туреччини і збирається там виступити з черговим концертом.

Одягнена в усе чорне Джамала ошелешила новиною. Скріншоти особистої сторінки зірки

Зірка обрала повністю чорний образ, який символізує горе та траур. Єдина яскрава річ, яка виділяється на цьому фоні — жовто-блакитний прапор, який артистка буквально не випускає зі своїх рук. Співачка показала, як вона рухається закуліссям, а потім виходить на сцену. Однак у глядацькій залі немає абсолютно нікого. Вся справа в тому, що артистка показала не виступ, а його репетицію і вона виявилася неймовірною.

Джамала заспівала акапелло, що посилило трагічний сенс її пісні “1944”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.