45-річна Камалія у день свого народження розповіла про подарунок від мільярдера Захура: купив для ЗСУ винищувачі

18 квітня 2022-го найбагатша співачка України Камалія святкує свій 45-й день народження. З цієї нагоди її чоловік-мільярдер дозволив дружині розповісти, як він допомагає ЗСУ.

24 лютого росія почала повномасштабну війну проти українського народу, яку Камалія зустріла у себе вдома в Києві.

Незадовго до цього її чоловік Мохаммад Захур, британо-український підприємець пакистанського походження, виїхав з доньками-двійнятами в Лондон, оскільки отримав від британського уряду не одне повідомлення з проханнями покинути територію України через надто нестабільну ситуацію.

Співачка не вірила, що у 21 сторіччі взагалі можлива війна, однак мільярдер був більш збентежений. На сімейній нараді пара вирішила, що Арабелла і Мірабелла поїдуть з татом за кордон, а Камалія залишиться в Києві працювати над концертним номером.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Чоловік Камалії придбав два винищувачі для української армії

Коли найгірше все ж таки сталося, артистка перебралася в Європу і почала давати благодійні концерти на підтримку України, а від Захура нічого не було чути. Нарешті в день свого 45-річчя Камалія розповіла, чим увесь цей час займається її коханий:

“Захур дав мені зелене світло це розповісти, тому що вони ці питання приховували. Два літаки-винищувачі вони дали Україні і допомагають Україні, але не розголошують”, – зізналася зірка в інтерв’ю для програми “Ранок з Україною“.

Як виглядає будинок Камалії і Захура
Чоловік Камалії придбав два винищувачі для української армії

Крім того, спільними зусиллями зіркове подружжя відправляє на Батьківщину гуманітарну допомогу, медикаменти, харчування, більше мільйона євро вони витратили на будівництво житла для українських біженців у Німеччині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.