Як виглядає перший чоловік 74-річної Ніни Матвієнко: “Я його побачила і в мене очі засвітились”

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко на своєму життєвому шляху змогла поєднати співочу кар'єру і сім'ю. Подивіться, як виглядав її перший чоловік.

Особисте життя Ніни Матвієнко склалося ще в молодості. Її перший та єдиний чоловік — художник Петро Гончар, син прославленого скульптора і етнографа Івана Гончара.

Майбутня зірка української сцени пішла під вінець у 1971 році, а як молодій родині їм одразу видали квартиру в Києві.

“Чого я за свого чоловіка вийшла заміж, бо я завжди тягнулася до розуму, до розумного чоловіка. Я його побачила і в мене очі засвітились”, – зізнавалася Ніна в одному зі своїх інтерв’ю.

Як виглядає перший чоловік 74-річної Ніни Матвієнко

В шлюбі у пари народилися сини-погодки Іван та Андрій, які пішли стопами батька і стали живописцями, пізніше на свят з’явилася їхня донька Тоня, вона на відміну від братів продовжила справу матері.

Ніна Митрофанівна та її чоловік відсвяткували навесні 2022-го вже 51 рік подружнього життя. Якими б міцними їхні стосунки не здавалися з боку, насправді пара переживала не одну кризу, причому останню — не так давно.

У програмі “Позаочі” після золотого весілля Матвієнко зізналася, що виставила Гончара з хати, хоча й без скандалів:

“Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в будинку”.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко
Як виглядає перший чоловік 74-річної Ніни Матвієнко

За словами артистки, майже все життя саме вона була годівницею великої родини замість чоловіка, який до того ж був колись спійманий нею на зраді:

“Раз людина зрадить, два, три… Я так і сказала: “Буде така ситуація, ти йдеш просто, я відкриваю двері і ти йдеш”, – розповідала співачка про стосунки з чоловіком.

Втім, незабаром пара налагодила відносини і зійшлася, а про розлучення і мови не йшло, як запевняла Ніна Митрофанівна. Донька подружжя Тоня Матвієнко небагатослівно коментувала тоді сімейні перипетії, що точилися між батьками:

“Втомились вони одне від одного. Це ж нормально, дорослі люди”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.