Юрій Горбунов вперше розповів, куди вивіз Катю Осадчу та двох маленьких дітей: про Європу навіть мова не йшла

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, де ховалася його дружина Катя Осадча та двоє дітей. Усі деталі в нашій статті.

З початку війни Катя Осадча та Юрій Горбунов не розповідали, де телеведуча ховається разом з дітьми. З якої причини зірки вдавалися до подібної секретності, сказати важко, але родина возз’єдналася тільки-но Володимир Кличко дозволив киянам повертатися додому. Зараз Катерина не знімається, але робить добру справу — шукає зниклих. Завдяки їй були знайдені і діти, і дорослі.

Юрій Горбунов вперше розповів, куди вивіз Катю Осадчу та двох маленьких дітей

Шанувальники Осадчої дуже ображалися на неї за кадри, які вона, за їхньою думкою робила перебуваючи в безпеці. Мовляв, не можна хизуватися щасливим життям, поки інші страждають. Такі висновки, вочевидь, були зроблені, виходячи з думки, що вона перебуває в Європі. Тим не менш, нещодавно Юрій Горбунов розкрив справжнє місцеположення її схованки. Катерина не покидала України.

Юрій Горбунов показав живіт вагітної Катерини Осадчої та відсвяткував подію
Юрій Горбунов вперше розповів, куди вивіз Катю Осадчу та двох маленьких дітей

Спочатку пара вирішила вивозити дітей у безпечне місце. Справа в тому, що Іван був дуже наляканий і плакав. Вибухи відбувалися поблизу, і картина була жахаючою. Про це телеведучий розповів журналістам програми “Життя відомих людей”.

Спершу вони поїхали до батьків Катерини, але й там незабаром стало небезпечно. Тому Горбунов вивіз дружину та дітей ближче до заходу України. Юрій неодноразово підкреслював, як сумує за своєю коханою та синами, але залишався в столиці попри небезпеку та реальну загрозу померти.

Зараз родина разом і не може натішитися тому, що вони возз’єдналися настільки швидко.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.